Hirdetés

Itt a világ első Ryzen 7-alapú laptopja



|

Természetesen nem fukarkodik az erővel az ASUS ROG Strix GL702ZC.

Hirdetés

Az AMD Ryzen processzorai nem csak a startnál voltak népszerűek: az új széria nem fulladt ki, azóta is sokan keresik. Sok téren újítottak ezek a CPU-k, többek között a hatékonyságot nézve is. 

Hirdetés

Emiatt aztán várható volt, hogy némi mérnöki csiszolás után a Zen architektúra a laptopok piacán is megjelenik. Az ASUS most bemutatta a ROG Strix GL702ZC-t, a világ első olyan notebookját, amelyben Ryzen 7-es processzor van. 

A gép 17,3 hüvelykes, full HD-s felbontású, tükröződésmentes és FreeSync-képes IPS-panelt kapott. Lentebb egy AMD Ryzen 7 1700 processzor lapul, Radeon RX 580-as videokártyával (4 GB VRAM-mal), 16 GB DDR4-es memóriával (ez 32-re bővíthető). Belül akár egy 256 GB-os M.2-es SSD és egy 1 TB-os, 5400 RPM-es merevlemez is elfér. 

Az univerzális kártyaolvasó mellett HD-s webkamera, kétsávos, 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 4.2, USB-C (3.1), három USB 3.0 port, Ethernet-csatlakozó, egy HDMI és egy mini-DisplayPort erősítik az extrák sorát. 

A Windows 10 Home kiadásával érkező gamerlaptop 1499,99 dollártól vihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.