Hirdetés

Itt az AMD 50. évfordulós processzora és videokártyája



|

Hivatalosan is bemutatkozott az 50. évfordulóra érkező speciális Ryzen 7 2700X processzor és a Radeon VII videokártya.

Hirdetés

Sok-sok szivárgás után az AMD végül hivatalosan is bemutatta az 50. évfordulójára összerakott, speciális kiadású hardvereket. Itt az AMD Ryzen 7 2700X és a Radeon VII Gold Edition, emellett a kereskedők világszerte különféle akciókkal készülnek majd az AMD 50. születésnapja alkalmából, egészen június 8-ig. 

Hirdetés

Az AMD50 promóciós kampány keretében Amerikában a Best Buy áruházakban akár 150 dollárral olcsóbban is meg lehet kapni egyes AMD termékeket. A Ryzen 7 2700X Gold Edition processzoron pedig ott lesz dr. Lisa Su, az AMD ügyvezetőjének aláírása is. Az arany színű, AMD50-es csomagolású CPU ára 329 dollár. 

Az AMD Radeon VII Gold Edition videokártya eközben élénk piros borítást kapott, a vételára 699 dollár. 

Az évfordulós hardverekhez a vevők egy kuponkódot is kapnak majd, amit a World War Z ingyenes, PC-s verziójára lehet beváltani. Lesz egy másik továbbá a Tom Clancy's The Divion 2 Gold Edition ingyenes, PC-s változatához, további meglepetésekkel. Ingyen AMD-s pólót is lehet kuponnal szerezni, valamint dr. Lisa Su által aláírt matrica is lapul a dobozban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.