Hirdetés

Itt az AMD Wraith Prism processzorhűtője



|

Hamarosan külön is megvásárolható lesz az AMD új-generációs Wraith Prism CPU-hűtője.

Hirdetés

Az AMD bemutatta az új-generációs Wraith Prism processzorhűtőjét, ami elméletileg hamarosan önállóan is megvásárolható lesz. Ez lesz továbbá az erősebb Pinnacle Ridge processzorok mellé csomagolva, vagyis a második-generációs Ryzen CPU-k egy része ilyen hűtőt kap.

Hirdetés

A Wraith Prism alapvetően egyenlő a Wraith Max termékkel, de már RGB-s LED-es világítással. A hűtőegység két LED-es gyűrűvel rendelkezik, amelyek a Ryzen Master szoftveren keresztül lesznek szabályozhatóak. 

Elvileg más szoftveres szabványokat is támogat majd az AMD megoldása, ennek hála használható lesz az ASUS Aura Sync, az MSI Mystic Light, a Gigabyte RGB Fusion és a Biostar Vivid termékekben is. 

A motorháztető alatt már ugyanazt az alumínium bordát kapjuk, mint a Wraith Maxnál. A hűtő több profilt is tartogat gyárilag, amelyek a processzor túlhajtásakor jöhetnek jól, és szintén a Ryzen Masterben engedélyezhetőek. A hűtő vételára 49 dollár lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.