Hirdetés

Itt az Arctic Freezer 33 eSports Edition



|

A gamereknek szánt BioniX hűtőventilátorok mellett itt van az Arctic legújabb processzorhűtője is.

Hirdetés

Az Arctic új BioniX házhűtő ventilátorokkal és egy erőteljes CPU-hűtővel, a Freezer 33 eSports Editionnel bővítette a kínálatát. Az új dizájn mellé nagyon csendes motor is van, és minden tekintetben a gamerek igényeihez igazították az újdonságokat, amelyek négy eltérő színben vihetőek. 

Hirdetés

Fejlődött a légkavarók kialakítása, aminek hála a légáram és a zaj aránya optimális egyensúlyban van, és remek szellőzést garantál. A BioniX házhűtők élettartama a négyszeresére nőtt az újításoknak hála, ezért az Arctic 10 év garanciát ad rájuk. 

A BioniX F120 120 milliméteres, a BioniX F140 pedig 140 milliméteres, a PWM-vezérlés 200 és 1800 RPM között alakul. 

A két darab, extrém csendes, 120 milliméteres BioniX hűtőre építő Freezer 33 eSports Edition egyik ventilátora szívja, a másik fújja a levegőt. A közbeeső hűtőborda (49 darab 0,5 milliméteres lamella) speciális bevonatot kapott, ez és a négy darab 6 milliméteres hőcső segítik a hatékony hőelvezetést. 

A 805 grammos, 123 x 103 x 150 milliméteres CPU-hűtő Intel és AMD processzorral egyaránt kompatibilis, akár 210 wattos fogyasztással is boldogul, és 10 év garancia van rá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.