Hirdetés

Itt az ASUS gamer-munkaállomása



|

Bemutatkozott a Gaming Station GS50, ami alapvetően egy munkaállomás, de játékra optimalizálva.

Hirdetés

Az ASUS nemrég bemutatta a Gaming Station GS50-et, ami alapvetően egy munkaállomás, de játékokra optimalizálva. Vagyis egy gamerállomás, ami az egész napos komoly munka után komoly játékra is alkalmas. 

Hirdetés

A GS50-ben egy Intel Xeon W-2155 processzor található, ami egy 10-magos, 20-szálas chip, 3,30 GHz-es órajellel. Ez utóbbi turbó módban 4,50 GHz-re emelkedik, az L3 cache 13,75 MB-os. A CPU alapvetően egy Core i9-7900X, Xeon-funkciókkal (mint 512 GB ECC memóriatámogatás, MPX, TXT, Boot Guard, stb). Az RDIMM-memória maximális mennyisége 512 GB lehet. 

Mitől gamer még ez a PC? NVIDIA GeForce RTX 2080 grafikus vezérlő van benne, nem Quadro RTX megoldás. Az 512 GB-os M.2-2280-as SATA SSD-t 3 TB-os merevlemez egészíti ki, de akad további M.2 NVMe slot, illetve még öt SATA és egy U.2 port. Két 1 Gb-es Ethernet csatoló is van szerverszintű kontrollerekkel, a 700 wattos táp pedig 80 Plus Gold plecsnit kapott. A vételár sajnos nem derült ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.