Hirdetés

Itt az első 4K-s, 120 Hz-es gamermonitor



|

A 43 hüvelykes Wasabi Mango UHD430 az első ilyen jellemzőkkel rendelkező monitor, amely ténylegesen elérhető a piacon.

Hirdetés

Bár alapvetően azt vártuk volna, hogy a világ első, kereskedelmileg is elérhető 120 Hz-es, 4K-s monitora mondjuk a Samsungtól vagy az LG-től érkezik, most kisebb meglepetésre mindenkit megelőzött egy kevésbé ismert cég. 

Hirdetés

A dél-koreai Wasabi Mango már elérhetővé tette ugyanis a 43 hüvelykes UHD430-as monitorát, ami mindent tud, amit elvárhatunk egy csúcskategóriás gamermonitortól. 

Az UHD430-at HDR-támogatással reklámozzák, bár tény, hogy csak a belépőt jelentő 400 nites fényerő van meg az általánosan elfogadott 1000 nites érték helyett. 

Az IPS-panel 1200:1-es statikus kontrasztarányt garantál, 5 milliszekundumos válaszidővel. Három darab HDMI 2.0 port, két DisplayPort 1.4 és egy Toslink optikai audiokimenet található az USB port mellett. 

FreeSync sajnos nincs, és a 120 Hz-es, 4K-s működéshez a DisplayPort csatlakozókat kell igénybe venni - ellenkező esetben nem elég nagy a sávszélesség. A 43 hüvelykes kijelző ára 1399 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.