Hirdetés

Itt az első kép a Razer okostelefonjáról



|

A jelek szerint a Nextbit Robin inspirálta a Razer gamereknek szánt okostelefonját.

Hirdetés

Amikor a Razer idén felvásárolta a Nextbitet, sokan gondolták azt, hogy a cég saját okostelefont akar. Elvégre a Nextbit egyetlen terméke a Robin okostelefon volt. 

Hirdetés

A Razer nemrég kiadott egy kedvcsinálót, amely alapján november 1-jén be is mutatja az első okostelefonját. Nemrég egy fotó is előkerült az állítólagos készülékről, amelynek a szögletes sarkai arra utalnak, hogy a dizájnt a Robin inspirálta. 

A GFXBench adatbázisában felbukkant adatok alapján a Razer készülékébe Snapdragon 835-ös lapkakészlet kerül, 8 GB RAM-mal, Adreno 540-es GPU-val és 64 GB tárhellyel. A kamerák 12 és 8 megapixelesek, az 5,7 hüvelykes kijelző felbontása 2560 x 1440. 

A szivárgások ellenére sok dolgot nem tudunk még a készülékről, de szerencsére már nem kell sokat várnunk a bemutatóig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.