Hirdetés

Itt az első kép az RTX 4080-ról



|

Az első kiszivárgott fotó alapján a Founders Edition hasonlít az előző generációs társaihoz, de van néhány fontos változtatás a dizájnban.

Hirdetés

Bár sokan abban reménykedtek, hogy hamarosan a kezükbe vehetik az Nvidia új kártyáit, egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy idén még nem sokan fognak 4000-es videokártyát szerelni a gépükbe. Természetesen az infók azért már szivárognak a specifikáció kapcsán, és úgy tűnik, hogy nem is kell beérnünk egyszerű renderekkel, valódi fotókon is megnézhetünk pár dolgot.

Persze egyelőre nem hivatalos, jól bevilágított sajtófotókról, csak lopva csinált, kicsit homályos kiszivárogtatott képekről van szó, de ilyen ínséges időkben már ezeknek is tudunk örülni. Az alábbi fotót 'KittyYYuko' szivárogtatta ki Twitteren, és bár a videokártya még be van csomagolva, így is kiszúrhatunk pár érdekes részletet.

Hirdetés

Az egyik, hogy egy kifejezetten böszme modellről van szó, a FE kártyák tovább híznak az előző generációhoz képest, de ez várható volt.

A másik érdekesség, hogy az Nvidia mérnökei átdolgozták a hűtést is, a korábbi 9 lapátos dizájnt lecserélték 7 nagyobb lapátra, és összességében megnövelték a hűtő méretét is.

Az új GPU-k specifikációjáról itt írtunk korábban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.