Hirdetés

Itt az NVIDIA TITAN Xp Collector's Edition



|

Két eltérő kiadás is van belőle, vagyis nem gond, ha valaki a sötét oldalt választaná.

Hirdetés

Az NVIDIA nem sokkal a kedvcsináló közzététele után már be is mutatta a legújabb különlegességét, vagyis a TITAN Xp gyűjtői kiadását, kifejezetten Star Wars-rajongóknak. 

Hirdetés

Mivel két eltérő verzió is van, ezért nem gond, ha valaki a sötét oldalt választaná: a Jedi Order és a Galactic Empire változatok színben teljesen eltérnek egymástól, illetve az apró motívumok is utalnak arra, hogy melyik oldalt mintázzák (a világos például Luke Skywalker fénykardjának markolatát idézi). 

A Jedi Order verzió szándékosan viseltes dizájnt idéz, a Galactic Empire egyszerű és tiszta vonalakkal dolgozik. Mindkettő igyekszik megmutatni a belsőt és a világítást, persze zöldben és pirosban. Több mint egy évig csiszolták ezeket a külsőket. Még a dobozok is eltérnek.

A GeForce Experience-felhasználók exkluzív előjoggal élhetnek az előrendelés során, már a november közepi megjelenés előtt. 

A kártyák a Pascal-alapú GP102-es GPU-ra építenek, 3840 CUDA maggal, 1,6 GHz-es órajellel, továbbá 12 GB GDDR5X memóriával, ami 11,4 Gpbs-on dolgozik. 

Az 1200 dolláros videokártyák bármelyik Star Wars-rajongót kiszolgálják majd, akármelyik játékban, bármilyen magas minőségi beállítás mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.