Hirdetés

Itt az új GeForce driver, az Elden Ring és az RTX 3080 Ti-s laptopok támogatásával



|

Több új játék és termék megjelenését készíti elő az Nvidia frissítése.

Hirdetés

Iszonyú sűrű a február a gamereknek, hiszen ebben a hónapban 20 nagyobb játékmegjelenéssel is számolhatunk, köztük a FromSoftware régen várt művével, az Elden Ringgel, a Total War: Warhammer III-mal és a GRID Legendsszel.

Jó hír, hogy az Nvidia készen áll a rajtokra, a GeForce-kártyák nemrég elérhetővé tett legújabb Game Ready Drivere, az 511.79 WHQL sorozatszámú frissítés ugyanis mindhárom játék számára garantálja az optimalizációt.

Hirdetés

A csomag továbbá a február 24-én érkező második világháborús pszichothriller, a Martha is Dead és a Destiny 2 kiegészítője, a The Witch Queen előtt is kikövezi az utat, a népszerű autós szimulátor, az iRacing számára pedig elérhetővé teszi az Nvidia Reflexet.

Az RTX 3000-es szériával debütált technológia a játékok reakcióidejében hoz előrelépést a processzor és a grafikus gyorsító terhelésének optimalizálásával. Ez különösen fontos az iRacinghez hasonló kompetitív címeknél, így bizonyára sokan örülnek majd az új drivernek.

A játékokon túl a frissítés a CES 2022-n bemutatott új laptopos GPU-kat, a GeForce 3080 Ti-t és a 3070 Ti-t is támogatja, illetve tartalmaz néhány hibajavítást is. A driver közvetlenül az Nvidia weboldaláról tölthető le, vagy a GeForce Experience alkalmazáson keresztül.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.