Hirdetés

Itt élőben nézheted, hol van éppen készleten új videokártya, de nem sokat fogsz látni



|

Az amerikai piacot vizsgálja egy élő adás, ahol vörös feliratok sokasága mutatja, jelenleg gyakorlatilag sehol sem lehet kellően combos új VGA-t kapni.

Hirdetés

Cseppet sem könnyű feladat jelenleg új videokártyát vásárolni, a chiphiány és a kriptobányászat két irányból is megnehezíti a hétköznapi játékosok dolgát. Van azonban megoldás arra is, hogy az ember vidáman üsse el a várakozással eltöltendő időt, nézheti például azt, hogy bukkan fel egy eladó kártya az Egyesült Államokban. Spoiler: leginkább sehol.

A szóban forgó livestreamben RTX 3060/TI/3070/3080/3090, valamint Radeon 6700/6800/XT/6900X kártyákat monitoroznak a legnagyobb amerikai viszonteladók árukészletét vizsgálva.

Hirdetés

A DataLover adása alább nézhető élőben, jelen cikk írásának pillanatában az összes viszonteladónál "out of stock" vagyis készlethiány felirat olvasható a vizsgált videokártyák tekintetében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.