Hirdetés

Itt vannak a Gigabyte AORUS Master és Gaming OC szériás Radeon RX 6800-as kártyái



|

A Radeon RX 6800-ból és a Radeon RX 6800 XT-ből is elkészült a Gigabyte AORUS Master és Gaming OC kivitelű, testreszabott grafikus vezérlője.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta az egyedi és prémium kivitelű Radeon RX 6800-as és Radeon RX 6800 XT grafikus vezérlőit, amik az AORUS Master és a Gaming OC szériákat bővítik.

Ha az AORUS márkát nézzük, akkor az RX 6800 XT AORUS Master, az RX 6800 XT AORUS Master Type-C és az RX 6800 AORUS Master modellekkel számolhatunk. Az előbbi kettő igazából ugyanaz, csak az utóbbin van USB-C, az előbbin egy harmadik DisplayPort található. 

Mind a három AORUS márkajelzésű kártya a tripla slotos hűtőegységet kapta három ventilátorral, ezek elrendezése olyan, hogy egymásra nyúlnak.

Hirdetés

Alattuk alumínium hűtőbordák találhatóak, amelyek közvetlenül érintkeznek a GPU-val. Persze az RGB-s LED-világítás itt is adott, de van LCD-kijelző is a valós idejű megfigyeléshez. 

Az AORUS Master szériás megoldásokat a legmagasabb gyári tuningértékekkel látta el a Gigabyte, ugyanakkor még nem tudni, hogy mennyi lesz a maximum, mert nincs minden véglegesítve. 

Aki takarékosabb ajánlatra vágyik, annak ott lesz az olcsóbb Gaming OC széria, kisebb tuninggal és WindForce 3X hűtéssel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.