Hirdetés

Itt vannak a Gigabyte erősebb és drágább Aorus Radeon RX 6800-as grafikus vezérlői



|

A referenciamodelleknél jóval drágábbak az Aorus márkanév alatt megjelenő új Radeon RX 6800 és Radeon RX 6800 XT kártyák.

Hirdetés

A Gigabyte egy élő stream keretében mutatta be az Aorus márkaneve alatt érkező legújabb grafikus vezérlőit, a kifejezetten játékosoknak szánt Radeon RX 6800 és Radeon RX 6800 XT különleges, egyedi változatait. Az Aorus Master és a Gaming OC szériák is frissültek, egyik modell sem lesz olcsó viszont. 

A Radeon RX 6800 Aorus Master verziója 719 dollárért lesz majd vihető, ez a legolcsóbb az újak közül. És így is jelentősen drágább, mint az 579 dollárért ajánlott referenciamodell (persze gyorsan jegyezzük meg, hogy ezekért az ajánlott összegekért lehetetlen a piacon találni ilyen videokártyákat...). 

A Gigabyte Gaming OC szériás Radeon RX 6800 XT ára már 849 dollár, ez 31 százalékos felárat jelez a referenciamodellhez képest. Cserébe csendesebb és hűvösebb lehet a kártya játék közben. 

Hirdetés

Az abszolút prémium opciót az Aorus Radeon RX 6800 XT Master Type C jelenti, itt LCD-monitor is van az extra információkhoz, valamint USB-C-kimenet. A vételár itt már 899 dollár, a felár a referenciamodellhez képest 38,5 százalék. 

Elvileg megjelentek, de rejtély, hogy hol és mikor lehet ezekhez ténylegesen hozzájutni. A testreszabott kártyák árai mindenesetre jól láthatóan, egyre jobban emelkednek, a kereslet-kínálat egyensúlyának hiánya pedig még tovább rontja a dolgokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.