Hirdetés

Itt vannak a legnépszerűbb Razer termékek vezeték nélküli kiadásai



|

Megérkezett a Razer BlackShark V2 fejhallgató, a DeathAdder V2 egér és a BlackWidow V3 billentyűzet vezeték nélküli változata.

Hirdetés

A Razer is egyre több vezeték nélküli perifériával igyekszek lehetőséget adni azoknak, akik nem szeretik a kábeleket az asztalon, a legújabb kollekciója ezért drót nélküli gamertermékekből áll. A HyperSpeed vezeték nélküli technológiát használó eszközök állítólag mindössze 195 ms-os válaszidővel dolgoznak, vagyis 25 százalékkal gyorsabbak, mint a rivális termékek. A Razer új fejhallgatót, egeret és billentyűzetet is hozott magával. 

Hirdetés

A BlackShark V2 Pro fejhallgató akár 24 órás üzemidőt is biztosíthat egy töltéssel, vezeték nélkül pedig 12 méteres hatótávban képes működni. A BlackShark V2-höz képest eggyel több hangszóró-kamrája van, új tokozást kapott a mikrofon. A 320 grammos fejhallgató ára 179,99 dollár. 

A DeathAdder V2 Pro egér 129,99 dolláros áron kapható, Bluetooth-on keresztül 120, HyperSpeed kapcsolaton keresztül 70 órányi üzemidőt biztosít. Szükség szerint kábeles módban is használható, és második-generációs optikai Razer kapcsolókat kapott. A 229,99 dolláros BlackWidow V3 Pro billentyűzet akár 200 órát is kibír egy feltöltéssel, és a mechanikus kapcsolókat továbbfejlesztették. Itt is van igény szerinti vezetékes mód. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.