Hirdetés

Itt vannak a legújabb driverek az AMD Radeon videokártyákhoz



|

Megérkezett a Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.7.2-es kiadása, ami már a GEARS 5-höz is tartalmaz optimalizációkat.

Hirdetés

Az AMD nemrég tette elérhetővé a Radeon Software Adrenalin 2019 Edition legújabb változatát, vagyis tölthető a 19.7.2-es meghajtóprogram a Radeon videokártyákhoz. Ez már a GEARS 5 bétához is tartalmaz optimalizációkat. 

Hirdetés

Emellett számos hibát is javít természetesen, például azt, hogy a Facebook nem volt elérhető a Radeon ReLive-val. 

Immáron a Star Wars Battlefront II sem jelenít meg pixeles vagy homályos textúrákat DirectX 11 API mellett, de a kép sem villódzik a DirectX 9-es appokban bekapcsolt Radeon Image Sharpening mellett. A Radeon RX 5700 szériás kártyákkal szerelt gépeken a SteamVR indításakor sem villódzik már a Valve Index HMD. 

A WattMan rengeteg javítást kapott, az automatikus frissítésekkel már nincs baja. A Radeon grafikus driverek telepítésével sem lesz már baj a hibrid grafikus konfigurációt rejtő gépeken. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.