Hirdetés

Itt vannak az Acer új gamermonitorai



|

A Predator vonal egy, a Nitro széria három új monitorral bővült - mindet gamereknek szánja az Acer.

Hirdetés

Az Acer az IFA kiállításon mutatta be a legújabb monitorait, amelyekkel az AMD és az NVIDIA felhasználóinak egyaránt kedvezne. Értelemszerűen ennek megfelelően G-Sync- vagy FreeSync-támogatást kaptak az új gamerkijelzők.

Hirdetés

A Predator széria G-Sync képes felhozatala az XB273K-val bővült. Az 1299 dolláros képernyő 144 Hz-es képernyőfrissítést garantál, IPS-panellel és 4K-s felbontással rendelkezik. A DCI-P3 90 százalékát fedi le, illetve VESA DisplayHDR 400-as plecsni is van rajta. Az Acer VisionCare technológiájával kíméli a játékosok szemeit a hosszú játékmenetek során. A furcsa kinézet pedig annak köszönhető, hogy a keretet körbeölelő elem megvéd minket a kíváncsi pillantásoktól. 

Az AMD FreeSyncet támogató modellek a Nitro szériát erősítik. A Nitro XV273K 4K-s felbontást és IPS-panelt kínál, a vételára 899 dollár. Az XV272U eközben csak WQHD felbontást garantál, cserébe csak 499 dollárba kerül, és 90 helyett a DCI-P3 95 százalékát fedi le. Az XF272U pedig TN-panelt kínál, 449 dolláros vételárral és 90 százalékos mutatóval. A Visual Response Boostnak hála a válaszidő minden modellnél 1 milliszekundum. A 144 Hz-es képfrissítés és a DisplayHDR 400-as minősítés itt is adott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.