Hirdetés

Itt vannak az Antec rozéarany gamertápjai



|

Megérkeztek az Antec High Current Gamer Extreme tápegységei: divatosak és erősek.

Hirdetés

Az Antec újabb modellekkel bővítette a tápegységeinek kínálatát. Ezúttal a High Current Gamer Extreme széria érkezett meg a piacra. A boltokban két verzió lesz kapható. A 850 wattos modellt 179 euróért lehet hazavinni, míg az 1000 wattos verzióért 209 eurót kell fizetni. 

Hirdetés

A High Current Gamer Extreme tápegységek teljesen moduláris kábelrendszert kaptak, vagyis elegendő azokat használni, amelyekre valóban szükség van. Így nem csak a gépház belseje válik rendezettebbé, hanem a légáramlás is javul az alkatrészek legnagyobb örömére. 

A 135 milliméteres ventilátor a speciális csapágyazásának köszönhetően eleve nagyon csendes és tartós, ugyanakkor alacsony terhelés esetén a légkavaró lekapcsol, és a Zero RPM mód még csendesebb működést és hosszabb élettartamot garantál. 

Az új tápok egyébként divatosnak is számítanak, ugyanis rozéarany burkolatot kaptak. A 80 Plus Gold minősítéssel rendelkező PSU-k mellé 10 év garancia jár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.