Hirdetés

Itt vannak az első képek a GeForce RTX 3060 Ti grafikus vezérlőről



|

A Gigabyte egyik gyárilag tuningolt GeForce RTX 3060 Ti kártyájáról bukkantak fel renderelt képek.

Hirdetés

Hamarosan bemutatkozik a GeForce RTX 3060 Ti, amelynek eljövetelét feszült várakozás övezi. Furcsa módon a konkrét kártyáról kép eddig még nem került elő, most azonban több is felbukkant a következő Ampere-alapú grafikus vezérlőről, méghozzá a VideoCardz jóvoltából.

A képeken a Gigabyte egy gyárilag tuningolt megoldása látható, mint arra az Eagle OC felirat konkrétan utal is. 

Hirdetés

A pontos órajelekről még nincs információ, de az már a képekből látszik, hogy a hűtő két ventilátoros, a kártya egy darab 8-tűs csatlakozón keresztül kapja az energiát. Adapterekre tehát nincs szükség, a TDP pedig 200 watt táján alakulhat. 

A várakozások szerint az RTX 3080 GA104-es GPU-jának egy butított verzióját kapja meg 8 GB GDDR6-os, 14 Gbps-os VRAM-mal az RTX 3060 Ti, amit 256 bites memóriabusz és így 448 GB per másodperces memória-sávszélesség jellemez majd.

A tervezett november 17-i bemutatót állítólag eltolták december 2-re, hogy legyen elég készlet a boltokban, a tervezett 400 dolláros árcédulával feltehetően lesz rá kereslet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.