Hirdetés

Itt vannak az EVGA folyadékhűtéses GeForce RTX 30-as kártyái



|

Rengeteg új GeForce RTX 30-szériás grafikus vezérlőt mutatott be az EVGA - ezekben közös, hogy mind folyadékhűtéssel rendelkezik vagy pedig felkészült a DIY hűtésre.

Hirdetés

Az EVGA a hétvégén mutatta be a legújabb grafikus vezérlőit, amelyek mindegyike Ampere-alapú, vagyis a GeForce RTX 30-as sorozatba tartozik. Az új modellek mindegyike Hydro Copper szériás, vagyis gyárilag folyadékhűtéses vagy pedig már felkészült annak támogatására. 

Az új modellek közé tartozik az RTX 3090 FTW3 Hydro Copper, RTX 3090 XC3 Hydro Copper, RTX 3080 FTW3 Hydro Copper és RTX 3080 XC3 Hydro Copper. Ezek mindegyike teljesen azonos a korábbi FTW3-as és XC3-as modellekkel, leszámítva a hűtést - ez viszont 150-200 dolláros felárat jelent. 

Hirdetés

A hűtőblokkok nikkelezett rézből vannak, akril felső résszel, és persze az RGB-s LED-ek sem hiányozhatnak. Ezeket a Precision X1 szoftverrel lehet vezérelni. 

A Hybrid Cooling szériás megoldások már gyárilag szerelt, minden-egyben folyadékhűtéses rendszert kaptak, címezhető RGB-s világítással az FTW3 modelleken, világítás nélkül az XC3-as verziókon. A GPU, a memória és a VRM hűtése egyaránt megoldott, a léghűtéses kártyákhoz képest a felár itt is 150-200 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.