Hirdetés

Itt vannak az MSI egyedi Radeon RX 6800-as grafikus vezérlői



|

Az elsők között mutatta be az egyedi Radeon RX 6800-as kártyáit az MSI: itt a Radeon RX 6800 (XT) GAMING (X) TRIO széria.

Hirdetés

Az MSI a legelsők között mutatta be az egyedi verziós Radeon RX 6800 és Radeon RX 6800 XT grafikus vezérlőit.

A referenciamodellek mellett most már itt van a GAMING TRIO és a GAMING X TRIO változat, mindkét kártyából elérhetőek a testre szabott egyedi változatok, értelemszerűen látványos burkolattal és speciális hűtési rendszerrel. 

A hűtőegység borítása már nem sötétszürke, hanem ezüst színű. Mind a négy grafikus vezérlő két 8-tűs csatlakozót kapott, ilyen téren nincs változás.

Hirdetés

A 2,5 slotos kialakításba egy három ventilátoros TRI FROZR 2 hűtőegység fért bele, Torx 4.0 légkavarókkal. A kártyák 32,4 x 14,1 x 5,5 cm-esek, ha valaki esetleg aggódna a méretek miatt, így megnézheti, befér-e a gépházba egy a négy közül. 

A kimenetek terén sem lehet okunk panaszra: három DisplayPort 1.4 és egy HDMI 2.0b áll rendelkezésre (ez utóbbi a tippek szerint inkább HDMI 2.1 lesz a valóságban, elírásról lehet szó), USB-C nincs. 

Némi rossz hír ezzel egyszerre, hogy iparági források és kereskedők szerint a következő hetekben nagyon nehéz lesz szerezni a Radeon RX 6800-as kártyákból, legyen szó referencia- vagy testreszabott modellről. A termékek elérhetősége csak több hét múlva javulhat, de az ünnepi időszak sem kecsegtet túl sok reménnyel. 

Ti beszereznétek egyet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.