Hirdetés

Játékosokat célzó hajlítható OLED TV-t mutatott be az LG



|

A Corsair után az LG is előállt a saját hibrid megoldásával.

Hirdetés

A Corsair a napokban leplezte le a 45 hüvelykes Xeneon Flex OLED-monitort, amellyel szabadon váltogathatunk a lapos és a hajlított kialakítás között. A jelenleg még csak előgyártásban létező újdonság paneljét az LG szállította, így nem meglepő, hogy most maga a koreai gyártó is előállt a saját hibrid megoldásával.

Az LG a világ első 42 hüvelykes hajlítható OLED-tévéjeként jellemzi az OLED Flex Lx3-at, amely elsősorban a játékosok igényeit igyekszik kielégíteni, így ennek megfelelő specifikációkkal támad.

Hirdetés

Az 4K-s felbontású, 120 Hz-es képfrissítésre képes OLED-panel összesen 20 hajlított pozíciót támogat, egészen a 900R-es értékig. Az LG emellett 100%-os színpontosságot, végtelen kontrasztot és 0,1 ezredmásodperces válaszidőt ígér, villogás- és tükröződésmentes megjelenítéssel.

Az Alpha 9 Gen 5 processzorral hajtott OLED Flex Lx3-ból természetesen nem hiányoznak az olyan kortárs technológiák sem, mint a Dolby Vision, az Nvidia G-Sync és az AMD FreeSync Premium, a hangzásról pedig két beépített, Dolby Atmos-minősített 40W-os zajkeltő gondoskodik. Játékosoknak szóló termékről lévén szó, az Lx3 kalibrálható világítást is kapott, amely képes automatikusan szinkronizálni a megjelenített videó- és audiótartalmakkal.

Az LG OLED Flex Lx3 ára és megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de a koreaiak elviszik a szeptember 2. és 6. között zajló IFA 2022 kiállításra, ahol talán többet is elárulnak majd róla.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.