Hirdetés

Játékosoknak készít fejhallgatót a Bose



|

A Bose Connect app kódja árulkodott arról, hogy készül a népszerű QC35 II fejhallgató gamereknek szánt verziója.

Hirdetés

Kifejezetten játékosoknak szánt fejhallgatóval készül a Bose, amely a népszerű QC35 II zajszűrős fejhallgatóját alakítaná át, és hozna abból egy különleges modellt. Elvileg vezeték nélküli módban is használható lesz ez, de a lecsatolható mikrofon csak zsinórós módban lesz bevethető, ezzel is biztosítva a lagmentes, stabil audioélményt, amelyre egyre többen érzékenyek a gamerek közösségében is. Akadozásoktól ilyen módon tehát nem kell tartani. 

Hirdetés

A Bose egy meglehetősen zsúfolt piacra lépne be ezzel, ahol egyébként egyre több fejhallgatógyártó próbálkozik. A Bose Connect app kódjának legmélyére túrva az is kiderült, hogy az új fejhallgatót Bose QC35 II Gaming Headset néven dobja majd a piacra a gyártó, amely eddig főleg a zenerajongóknak és az alkalmi rajingóknak kedvezett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.