Hirdetés

Játékosoknak szól a Chuwi HiGame mini PC



|

A Kaby Lake-G chipre építő apróság iránt közösségi finanszírozási projekttel hívná fel a figyelmet a Chuwi.

Hirdetés

A kínai Chuwi következő újdonsága egy mini asztali gép lesz, amelyet kifejezetten gamereknek tervez. Legalábbis olyan gamereknek, akiknek csak kevés hely van az asztalán. 

Hirdetés

A Chuwi HiGame meglehetősen kompakt PC, aminek a belsejében egy Intel Core i5-8305G 4-magos CPU rejtőzik, AMD Radeon RX Vega M GL grafikával. 

Ez a Chuwi válasza az Intel Hades Canyon NUC-ra, azonban ez a modell rövidebb, szélesebb, és PC-szerűbb. A gyártó egy Indiegogo-kampánnyal hívná fel a figyelmet, és segítené az előrendeléseket. A vételárak egyelőre nem derültek ki. 

A PC elvileg 8 GB DDR4-es memóriát és egy 128 GB-os SSD-t kap, de mindkettő fejleszthető. A két SODIMM slot mellett egy M.2 PCIe x4 SSD fér el, valamint egy 2,5 hüvelykes SATA csatolófelületű adattároló. 

A gépen akad egy Thunderbolt 3 port, két HDMI 2.0, két DisplayPort 1.3, gigabites Ethernet, öt USB 3.0, valamint mikrofon- és jackcsatlakozó. 

A 64 wattos chip AMD grafikája elvileg olyan teljesítményt garantál, mint egy NVIDIA GeForce 1050 GPU. Vagyis az integrált Intel grafikánál erősebb, de 4K-hoz kevés lesz. Alkalmi játékra vagy videoszerkesztéshez viszont tökéletes lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.