Hirdetés

Játékosoknak szól a Netgear Nighthawk Pro Gaming XR300 routere



|

Konzolokon, PC-ken és mobilokon is jobb játszani egy Nighthawk Pro Gaming XR300 routerrel, ami minimalizálja a pinget és a válaszidőt.

Hirdetés

A Netgear nemrég bemutatta a Nighthawk Pro Gaming XR300 routerét. Ez a széria kifejezetten a játékosokra koncentrál, mindegy, hogy Xboxról, PlayStationről, Nintendo Switch-ről, PC-ről vagy mobilról van szó. A sorozat minimalizálja a pinget és a válaszidőt ezeken az eszközökön. 

Hirdetés

Az XR300-as modell speciálisan kifejlesztett gaming dashboardot is kínál, ennek a neve DumaOS, és az online játékélményt hivatott fokozni. Az internetkapcsolatot a rendszer mindig úgy koncentrálja, hogy az online játék a lehető leggyorsabb legyen, a streaming a lehető legsimább, a lag a legminimálisabb, a ping a legalacsonyabb. 

A lag csökkentését segíti a geo filtering funkció, QoS segítségével részesíthető előnyben a gamereszköz, illetve a sávszélesség is kiosztható eszközönként. A hálózaton lévő eszközök letöltési és feltöltési sebessége is szabályozható annak érdekében, hogy játék közben ne legyen hirtelen lagtüske. A sávszélességet felzabáló elemek pedig könnyedén beazonosíthatóak, legyen az egy készülék vagy egy app. 

A zsinóros elérést négy gigabites Ethernet LAN port segíti, a WiFi rész 802.11ac-s. Az új router már áprilisban kapható lesz, az ára 169,99 angol font. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.