Hirdetés

Játékra faragták az LG ívelt monitorát



|

Az LG bemutatta a 34GN73A-t, ami egy ultraszéles és hajlított monitor, kifejezetten játékosoknak.

Hirdetés

Ívelt monitorok már hosszú évek óta vannak a piacon, és ezek jelentős részét épp játékosoknak szánták. Mostanában azonban valamiért az eddiginél is jobban rápörögtek az effajta panelekkel szerelt monitorokra a gyártók. Az egyik legújabb modell a piacon az LG 34GN73A, amely ultraszéles, nagy és egyben hajlított is. 34 hüvelykes IPS-panelt kapott 2560 x 1080-as felbontással, 178 fokos betekintési szögekkel, 144 Hz-es képfrissítéssel és 5 ms-os G2G válaszidővel. 

Hirdetés

A 300 nit fényerőre és 1000:1 kontrasztarányra képes 8-bites panel az sRGB 99 százalékát képes lefedni, és támogatja a HDR10-et is az alacsony fényereje ellenére. A simább játékmenetről az AMD FreeSync Premium technológia gondoskodik, illetve NVIDIA G-Sync-kompatibilis is a termék. Természetesen villódzásmentes és feketét felturbózó technológia van, ahogy elmosódáscsökkentő is. Akad még olvasási mód és HDR-effekt is. 

A monitorra került két HDMI port, egy DisplayPort 1.4, USB 3.0 portok és jackcsatlakozó. A magasság 120 milliméterrel állítható, és kijelző VESA szabvány szerint is rögzíthető a falra. Vételára 450 angol font. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.