Hirdetés

Jó áron teheted az asztalodra a sötét bosszúálló gépházat



|

Mindössze 93 euróba kerül az Antec látványos Dark Avenger 601 számítógépháza.

Hirdetés

Az Antec bemutatta a Dark Avenger 601-es számítógépházát, amelyet olyan játékosoknak szán, akik vérbeli gamer-PC-t szeretnének építeni. A háznál alapvetően a középutat igyekeztek megtalálni, így a hűtést, a teljesítményt, a kényelmet és a megjelenést mind figyelembe vették, gamerszemmel egy futurisztikus, de praktikus terméket igyekeztek letenni az asztalra. 

Hirdetés

Az X-ARGB fénycsíkok mellett a 120 milliméteres Prizm ARGB venilátor is világít, a mesh dizájnnal hála igen látványosan. A midi torony hátul egy további 120 milliméteres légkavaróval érkezik, de előre egy további, felülre pedig még három szerelhető. A 480 x 220 x 500 milliméteres ház E-ATX-es, ATX-es és Micro-ATX-es alaplapokat, maximum 40 centiméter hosszú videokártyákat és 20 centiméter hosszú tápegységeket támogat. 

Belefér két 2,5/3,5 hüvelykes és még négy 2,5 hüvelykes meghajtó, valamint hét bővítőhely is akad. Felülre mágneses porszűrők kerültek, ahogyan alulra is, a jobb légáramlás érdekében. 

A könnyebb portalanítást levehető elülső panel segíti, a színekkel pedig a beépített ARGB vezérlőmodul enged kicsit játszani. Ezek gombnyomásra vagy alaplapi szinkronizációval is változtathatóak. Az oldalsó üvegablak pedig a komponenseket villogtatja. 

A 2 év garanciával érkező ház már megvásárolható Európában, 93 eurós vételáron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.