Hirdetés

Jön az ASUS TUF B360M-Plus Gaming S alaplap



|

Az új, micro-ATX-es alaplap az LGA1151 foglalatú processzorokat támogatja.

Hirdetés

Az ASUS bővítette a középkategóriás TUF Gaming alaplapjainak kínálatát, ezúttal egy micro-ATX-es, LGA1151-es foglalattal rendelkező modellel. Ez lett a B360M-Plus Gaming S

Hirdetés

Az új alaplap fekete és sárga színvilágra épít, és a nyolcadik-generációs Intel Core processzorokat támogatja. Egy 24-tűs ATX és egy 8-tűs EPS csatlakozóból kapja az energiát, 4+3 fázisú VRM jellemzi. 

Összesen négy DDR4-es foglalatot és egy megerősített PCI-Express 3.0 x16 slotot kapunk. Van még két másik PCI-Express 3.0 x1 slot, valamint három M.2 PCIe férőhely (az egyiket CNVi WLAN-kártyáknak szánják). Mindezt hat SATA port egészíti ki. 

A hálózati működést egy Intel i219-V kontroller vezérli, GbE interfésszel. A belépőszintű Realtek ALC887 kodek 6-csatornás kimenetet támogat. Kapunk még kettő plusz négy USB 3.1-es portot (második és első generációs), ezekből egy USB-C. Az előlapra két USB 3.1 vezethető ki. Akadnak USB 2.0 portok és némi RGB LED-es díszlet, amit az Aura Sync RGB vezérel. 

Az alaplap vételára 120 dollár környékén alakul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.