Hirdetés

Jön az LG 240 Hz-es OLED gaming monitora



|

Izgalmas specifikációkkal támad az új UltraGear megjelenítő, de nem lesz olcsó mulatság.

Hirdetés

A magas képfrissítésű OLED gamer monitorokkal egyelőre finoman szólva sem lehet Dunát rekeszteni, így aki ilyen élményre vágyik, az többnyire 120 Hz-en duruzsoló 42-48 hüvelykes tévékkel oldja meg a dolgot, ami ugyan nem rossz módszer, de mégsem egyenlő egy dedikált eszközzel.

Ha viszont egy igazán kompakt megjelenítőre vágysz, most készítheted a malacperselyt, az LG ugyanis megvillantotta az első 26,5 hüvelykes OLED gaming monitorát.

Hirdetés

A 240 Hz-es képfrissítéssel hasító LG UltraGear 27GR95QE-B QHD (2560 x 1440 pixeles) felbontással kecsegtet, amihez 0,03 ms-os válaszidőt 1,07 milliárd színt (DCI-P3 98,5%) és 1500000:1-es kontrasztarányt szállít, a kötelező tükröződésmentes bevonattal. A monitor maximális fényerejét egyelőre nem közölte az LG.

Ami pedig a többi extrát illeti, a HDR10-es megjelenítő kompatibilis az Nvidia G-Synckel és az AMD FreeSync Premiummal is, és persze nem hiányzik belőle a gaming-eszközök elmaradhatatlan ismertetőjegye, a beépített RGB LED világítás sem. Integrált hangszóró ugyan nem került a panel mellé, cserébe viszont a DTS HP:X audio-kimenettel és a négy irányban állítható pozícióval vigasztalódhatunk.

Az LG egyelőre nem tartott formális leleplezést, csak egy termékadatlapot osztott meg a weboldalán, amely szerint 999 dollárt, vagyis mai árfolyamon számítva 396 ezer forintot kér majd az UltraGear 27GR95QE-B-ért. Ezzel pedig sajnos a GameStar csapata által tesztelt 42 hüvelykes C2-es OLED tévénél is drágább lesz, de aki mégis befizetne rá, a 2023 első negyedévére időzített megjelenésig még félretehet némi extra uzsonnapénzt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.