Hirdetés

Jön az önmagát takarító ventilátor



|

3500-as percenkénti fordulatra képes az ENERMAX önmagát takarító D.F. STORM ventilátora.

Hirdetés

Az ENERMAX elkészült a D.F. STORM hűtőventilátorával, amely a kínálatának a csúcsát jelenti. 120 milliméteres a légkavaró, percenként 3500-as fordulaton tud dolgozni, miközben 155,08 CFM légáramot szállít. 

Hirdetés

A legjobb tulajdonsága azonban a DFRTM technológia és az APS PWM dizájn, amelyeknek hála gamer PC-kbe is kiváló megoldás, illetve képes önmagát takarítani. 

A Storm-Flow lapátokat úgy tervezték, hogy extrém körülmények között bizonyítsanak. A speciális kialakítás alacsony vibrációt eredményez működés közben. Mindezt az ultracsendes Twister Bearing technológiás csapágyazás segíti. A kiváló alkatrészek miatt magas hőmérséklet mellett is 160 000 üzemórás élettartamra számíthatnak a felhasználók. 

A D.F. STORM három eltérő módban tud dolgozni: 1500-2200, 1500-2800 és 1500-3500-as fordulatok között. Ez egy kapcsolóról állítható, és LED-es visszajelzés is van a pillanatnyi állapothoz. Természetesen a PWM-vezérlés megoldott. 

A hűtő december végétől lesz megvásárolható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.