Hirdetés

Július közepén jöhetnek a GeForce RTX 20 Super videokártyák



|

Állítólag már a jövő héten bemutatja az NVIDIA a frissített, GeForce RTX 20 Super szériás grafikus vezérlőit, de azok csak később futnak be.

Hirdetés

Sokan várják már az NVIDIA frissített, GeForce RTX 20 Super szériás videokártyáit, azonban a jelek szerint időbe telik, mire hozzájuthat egyhez bárki is. 

Hirdetés

A Videocardz és a Wccftech forrásai szerint az NVIDIA már a jövő héten bemutatja az új asztali grafikus vezérlőket, azonban az előbbi azt is megtudta, hogy a gyártópartnerek csak most értesültek ezekről. 

Ez azt jelenti, hogy kizárt, hogy a bejelentés után megjelennének a videokártyák a piacon, ugyanis a partnergyártók csak most kezdik el véglegesíteni a dizájnokat, az NVIDIA pedig július közepét lőtte be a megjelenéshez. 

A német Tom's Hardware pedig a kártyák specifikációiról kapott híreket. Ezek alapján a GeForce RTX 2060 Super TU106-410-es lapkára épít, 2176 CUDA maggal, 8 GB VRAM-mal, 14 Gbps-os sebességgel és 256 bites memóriabusszal. A GeForce RTX 2070S Super annyiban tér el, hogy TU104-410-es lapkát és 2560 CUDA magot használ, míg a GeForce RTX 2080S Super már TU104-450-es lapkát, 3072 CUDA magot és 16 Gbps-os VRAM-sebességet alkalmaz. 

Több forrás szerint is az NVIDIA nem változtat a vételárakon, így 349, 499 és 699 dolláros árcédulákra lehet készülni. A jelenlegi RTX 20 szériás kártyák ára pedig lentebb mehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.