Hirdetés

Karnyújtásnyira lehet az Nvidia új népkártyája



|

Újabb megjelenési dátumról pletykálnak a GeForce GTX 1630 kapcsán.

Hirdetés

Még májusban kapott szárnyra a hír, hogy az Nvidia nyugdíjazza a matuzsálemi GeFore GTX 1050 Ti-t, hogy egy frissebb, belépő szintű ajánlattal álljon elő a GTX 1630 képében. A budget videokártya megjelenési dátumát illetően először május 31-et csiripeltek a madarak, majd június 15-ről szólt a fáma, ám végül egyik tipp sem jött be.

Így aztán jókora adag kétkedéssel számolhatunk be róla, hogy most újabb dátum vetődött fel, mely szerint a GTX 1630 debütálása sokkal közelebb lehet, mint gondolnánk.

Hirdetés

A kínai ITHome írta meg, hogy a Board Channels Forum egyik bejegyzése alapján az új kártya Colorful variánsa június 28-án, azaz holnap érkezik meg a boltokba, amiből arra következtethetünk, hogy az összes többi gyártó is ezen a napon rukkol elő a saját kiadásával. A közelgő megjelenést látszik alátámasztani az is, hogy nemrég a Gigabyte-féle modell is feltűnt az Eurázsiai Gazdasági Bizottság nyilvántartásában.

Két lyukra futás után persze nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire képlékenyek az új diszkrét GPU rajtjára vonatkozó pletykák, szóval érdemes a helyén kezelni az információt.  A GeForce GTX 1630-ban a várakozások szerint a 12 nm-es TU117-150 GPU teljesít majd szolgálatot 4GB GDDR6 memóriával és 75W-os TDP-vel, így egy kifejezetten visszafogott teljesítményű kártyára számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.