Hirdetés

Képeken a Steam Deck végleges protitípusa és csomagolása



|

Új fotókkal ünnepli a Valve, hogy a célegyenesbe ért a hordozható PC gyártásával.

Hirdetés

A júliusban bemutatott Steam Deck első példányainak az eredeti tervek szerint decemberben kellett volna eljutnia a leggyorsabb előrendelőkhöz, ám a Valve néhány hete arról értesítette a vásárlókat, hogy a globális ellátási lánc problémái miatt februárnál előbb már biztos nem indul el a kiszállítás.

A jelek szerint pedig jó okuk volt erre, a legfrissebb update alapján ugyanis még csak nemrég állt össze a végleges prototípus. Ennek örömére viszont legalább megosztottak néhány képet a hordozható PC-ről, így most mindenki láthatja, hogy miként mutat az a "DV" kódnevű változat, amit a végső tesztekhez és a fejlesztőknek szánnak.

Hirdetés

A Steam blogján megjelent poszt szerint az előző, "EV2" prototípushoz képest a legnagyobb változás az, hogy a DV-vel már a csomagolás dizájnját is tesztelik, amit most szintén szemügyre vehetünk. A fotók alapján a doboz belsejét egy többnyelvű szöveg borítja, amely a Steam Deck lehetséges felhasználási helyeit sorolja, köztük olyan opciókkal, mint az óriáskerék, a tengeralattjáró vagy a toalett.

A kartonban pedig egy formára szabott, lezárható hordtáska lapul, benne magával a Steam Deckkel, amihez csak egy régióhoz passzoló hálózati adaptert kapunk. Nem kerül tehát sok extra a dobozba, de a hónapok óta várakozó előrendelők valószínűleg már azzal is kiegyeznének, ha a Valve egy reklámszatyorban vágná hozzájuk az új csodamasinát.

A fejlesztőket illetően viszont a gyártó most azt közölte, hogy ők "nagyon hamar" megkapják a prototípust, így remélhetőleg időben elkezdődhet a játékok optimalizálása. A poszt végén a Valve azt ígéri, hogy további hírekkel jelentkezik majd, addig pedig érdemes lehet felidézni a Steam Deck működéséről szóló beszámolót, ami alaposan kivesézte a hordozható PC-t.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.