Hirdetés

Képeken az EVGA GeForce GTX 1070 Ti videokártyák



|

Elég rosszul sikerül titokban tartani az NVIDIA legújabb videokártyáját.

Hirdetés

Meglehetősen rosszul tartja titokban a GeForce GTX 1070 Ti-t az NVIDIA és a gyártópartnerei - a kártyáról már rengetegszer és nagyon sok mindent hallottunk, ráadásul számos gyártó egyedi tervezésű grafikus vezérlőjéről is láttunk már képeket. 

Hirdetés

Most újabbak érkeztek, ezúttal az EVGA kínálata látható. A GeForce GTX 1070 Ti-ből nem kevesebb mint négy eltérő verziót tervez piacra dobni az EVGA. Minden bizonnyal még több is lesz, ami a GP-104-es lapkára épít. 

A referenciamodell átcímkézett változata mellett egyedi tervezésű kártyák is akadnak. Az EVGA-nak legalább három ilyen modellje lesz, természetesen a gyártó egyedi ICX hűtőegységeivel. 

Azt továbbra sem tudni, hogy mekkora szabadságot kapnak a gyári tuning terén az NVIDIA partnerei, de állítólag eléggé minimálisat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.