Hirdetés

Két trendi fejhallgató érkezett az új PlayStation és Xbox konzolokhoz



|

A Turtle Beach az új konzolok játékosaira tekintettel hozta el a második-generációs Stealth 700 és 600 fejhallgatókat.

Hirdetés

A Turtle Beach a napokban mutatta be Stealth 700 és 600 fejhallgatóinak új változatait. A vezeték nélküli fülesek nem csak némítható mikrofont, komfortos viseletet és tiszta, erős hangzást ígérnek, az érdekességük az, hogy az új PlayStation és Xbox konzolokhoz készültek. Persze azért egyéb téren is tartogatnak újdonságokat. A Stealth 600 új kiadása nagyobb mikrofont kapott, ami oldalt is elfér, a fülpárna már a szemüvegekhez is tud igazodni, és gombnyomásra hívhatóak elő a testreszabható beállítások, valamint az Xbox vezeték nélküli audiója. 

Hirdetés

Az 50 mm-es meghajtókhoz szabadalmaztatták a Superhuman Hearing hangbeállítást is. A 700-as modell új kiadása ugyanakkora, itt viszont már Nanoclear technológiát is használ a gyártó, a fülpárnát pedig olyan memóriahabbal töltötték meg, amibe Aerofit hűsítőgélt is kevertek. A fém fejpántot pedig áttervezték. Az akku itt akár 20 órát is kibír. 

Mindkét modell van PlayStation 4-hez és 5-höz készült verzió, továbbá Xbox One, Series X és Series S modellekhez szánt változat is. Az új fejhallgatók 99,95 és 149,95 dollárba kerülnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.