Hirdetés

Két új AMD kártyát is listáz egy webshop, borsos árat kell fizetni értük



|

Egy francia weboldalon bukkant fel az AMD Radeon RX 6750 XT és az RX 6650 XT.

Hirdetés

A várakozások szerint az AMD még tartogat egy utolsó frissítést az RDNA2-es videokártyáihoz, melynek keretében a csúcsvas Radeon RX 6950 XT mellett a RX 6650 XT és a 6750 XT is bemutatkozik.

Az utóbbi képességeiről nemrég egy nyilvánosságra került GFXBench teszt árulkodott, egy újabb szivárgás pedig most a bejelentés előtt álló hardverek áraival kapcsolatban nyújt némi kapaszkodót.

Hirdetés

A francia PC21 webshopon ugyanis az RX 6650 XT és az RX 6750 XT is felbukkant, mindketten az ASUS tolmácsolásában. Az előbbiért nettó 466 eurót (176 ezer forintot), az utóbbiért nettó 720 eurót (272 ezer forintot) kell fizetni, tehát egyik sem az olcsó kategória, amit persze már megszokhattuk az elmúlt évek során.

Még érdekesebb, hogy a készletinformáció alapján mindkét videokártyából van raktáron, és 24-48 órán belül vállalják is a szállítást. Ez persze még lehet téves tájékoztatás is - a Tom's Hardware újságírójának mindenesetre sikerült kosárba tennie az újdonságokat. Fénykép sajnos egyik modellhez sincs, de aki már látott ASUS-kártyát, azt valószínűleg ellenkező esetben sem érné nagy meglepetés.

Nem árt persze megjegyezni, hogy a listázás semmit sem garantál, biztosra csak a hivatalos információkat vehetjük, amelyekre talán már nem is kell olyan sokat várnunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.