Hirdetés

Két új, előre összállított gamer PC-t jelentett be a Gigabyte



|

A bitang erős RTX kártyák mellé igazi gamer design és halk működés társul.

Hirdetés

Már hónapok óta tart a chiphiány, amely több piaci történés miatt úgy néz ki, akár még rosszabbra is fordulhat a jövőben. Emiatt minden új hardverre vágyó felhasználó szenved, jelenleg ugyanis ha hozzá is lehet jutni például egy új videókártyához, azt csak jelentősen az ajánlott piaci ár felett kapható.

Ilyenkor jönnek képbe az előre összeállított számítógépek, melyektől a témában jártasabb felhasználók rettegnek, ez azonban közel sem megalapozott minden esetben, cserébe az árak jelentősen közelebb helyezkedhetnek a realitáshoz.

Ez igaz a most bejelentett Gigabyte Aorus gépekre is, a Model S és Model X-re is. A gyártó igazából mindent belepakolt, amit ma egy csúcskategóriás gamer PC-től elvárhatunk.

Hirdetés

A gépek konfigurálhatóak az Intel 11. generációs processzorai mellett Ryzennel is, választhatjuk az i9-11900K-t, vagy akár a Ryzen 9 5900X-et is.

Háttértárolóból természetesen 4. generációs 1 Tb-os M.2-es SSD-t használnak a gépek az operációs rendszernek, mellette pedig van egy 2 Tb-os NVMe SSD is a világ összes játékának.

A tárolók tehát szuper gyorsak, a gép igazi ékköve mégsem a töménytelen mennyiségű SSD tárhely, hanem az RTX 3080, ami mind a Model S-ben, mind pedig a Model X-ben ott lapul.

Memória terén is a tetőt verik a gépek, az AMD verziók 32 GB 3600 MHz-es RAM-mal érkeznek.

Ha az Intel gépeket nézzük, a Model X 16 gigával érkezik, az viszont 4400 MHz-en, míg a Model S 32 gigát vonultat fel egy kicsit alacsonyabb de így is bitang magas, 4000 MHz-es órajelen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.