Hirdetés

Két új quantum dotos monitorral kényeztetné a gamereket az MSI



|

A hajlított kijelzőjű újdonságok szintén az MPG szériát erősítik majd.

Hirdetés

Nagyon is érdemes lehet szétnézni a PC-s alkatrészekkel már bizonyított MSI további kínálatában, hiszen számos perifériát, köztük egereket, billentyűzeteket, fejhallgatókat, de még ütős gaming monitorokat is találunk. Ha pedig hajlandóak vagyunk jó mélyen a zsebünkbe nyúlni egy kijlező megvásárlásakor, akkor az MPG széria darabjait ajánlott meglesni.

A vállalat nemrég be is jelentette, hogy a jövőben két vadonatúj darabbal fog bővülni a sorozat, ráadásul mindkettő a quantum dot technológia segítségével tár a szemünk elé szebb színeket és jobb fényerőt.

Hirdetés

Tulajdonságaik terén nagyon sok hasonlóság van az MPG Artymis 273CQR-QD és az MPG Artymis 273CQRX-QD között.

Mindkettő hajlított (1000R), 27 hüvelykes, VA paneles kijelzővel rendelkezik, ami 1440p-s felbontást és 1 ms-es (MRPT) válaszidőt kínál. Az előbbi monitor 165Hz-es képfrissítésre képes, utóbbi pedig 240Hz-re is akár.

Mindkét monitor esetében 3000:1 a kontraszt aránya, és 530 nit a maximális fényerő. Továbbá támogatják a VESA DisplayHDR 400-at is, és a játékokat jól kiegészítő AMD FreeSync Premiumot is.

A kijelzők már kalibráltan érkeznek, portok terén pedig elég széles a választék, hiszen a DisplayPort 1.2a mellett találunk két HDMI 2.0b-t is.

Hivatalos árazásról még nincs tudomásunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.