Hirdetés

Kétkezes rágcsálókkal újított a Razer



|

Zsinór nélküli a Lancehead Wireless Gaming Mouse, de vezetékkel működik a Lancehead Tournament Edition.

Hirdetés

A Razer két új, gamereknek szánt egeret is bemutatott legutóbb. Az egyik vezeték nélkül működik, a másik zsinóros kialakítású. 

Hirdetés

A Lancehead Wireless Gaming Mouse és a Lancehead Tournament Edition ezt leszámítva gyakorlatilag ugyanazt az egeret jelentik. 

A vezeték nélküli megoldás a Razer Adaptive Frequency Technology megoldását használja, aminek a lényege, hogy minden egyes bekapcsolásnál ellenőrzi a frekvenciákat az egér, és ha valamit túlzsúfoltnak érez, akkor az optimális teljesítmény érdekében (szükség esetén) vált. 

Mindkét egér kétkezes, semleges kialakítású. A szenzor 16 000 DPI-s és 50 G-s gyorsulást képes kezelni. Az Omron mechanikus kapcsolók 50 millió kattintást viselnek el az egér élete alatt. 

A rágcsálókat a Razer Synapse Pro szoftvere kíséri, amely helyileg és a felhőben is képes tárolni a beállításokat, vagyis internet nélkül is elérhetőek a profilok. A vezetékes modell április-májusban 80 dollárért lesz vihető, a vezeték nélküli május-júniusban 140-ért válik elérhetővé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.