Hirdetés

Kétmillióból megépítettük álmaink Asus ROG PC-jét, az eredményt neked is látnod kell



|

Alighanem bármelyik gamer boldogan hazavinné.

Hirdetés

Roppantul hiányzott már nekünk is a gépépítés, ami a PC-s piac körülményeinek ismeretében az utóbbi években egy egészen szűk réteg kiváltsága lett. Nyilván szükségtelen magyaráznunk, hogy ha épp hozzá lehetett jutni az egyébként hiánycikknek számító hardverekhez, akkor az áruk láttán szalad a homlokunk közepéig a szemöldökünk.

Ugyan még nem optimális a helyzet, de javulni látszik, és ez arra sarkallt minket, hogy ne várjunk tovább, építsünk ismét PC-t. Mivel semmit sem akartunk a véletlenre bízni, megkerestük az Asust, hogy a gyártó által a rendelkezésünkre bocsátott komponenseket használhassuk.

Hirdetés

Legutóbb csak egy rövid, körülbelül ötperces kedvcsinálót nézhettetek meg a gépépítésnek szentelt videónkból, most viszont itt a teljes, bő félórás anyag, amely ahogy ígértük, a kicsomagolástól a bekapcsolásig végigvezet az összeszerelés folyamatán.

Ha tetszett ez a videó és nem akartok lemaradni a későbbiekről, iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra, valamint bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor azt a csatornatagság funkción keresztül tehetitek meg. Nagyon köszönünk minden támogatást!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.