Hirdetés

Kézzel válogatott, nagyon ütős kombót rakott össze a Gigabyte



|

A Z390 Aorus Xtreme Waterforce alaplapjához kézzel válogatott Intel Core i9-9900K CPU-t ad a Gigabyte, minden egyes kombót egyedileg tuningoltak és teszteltek.

Hirdetés

A Gigabyte egy ideje nagy erőkkel dolgozik azon, hogy a lehető legszélesebb körben lefedje a PC-s felhasználók igényeit, így legyen bármilyen hardverre is szükségük, a Gigabyte vagy az Aorus márkanevű eszközökkel minden megoldható legyen. 

Hirdetés

A gyártó legújabb érdekességét egy ütős kombó jelenti. Fogták ugyanis az 550 dolláros Z390 Aorus Extreme alaplapot, majd egyedi vízhűtéssel dobták fel. Így született meg a 999 dolláros Z390 Aorus Extreme Waterforce, aminek a különleges csomagjában egy kézzel válogatott és feltuningolt Intel Core i9-9900K is lapul. 

A jó hír az, hogy a Gigabyte eddigi legdrágább alaplapjához járó bivalyerős CPU-t a gyártó maga tuningolta, tehát a vásárlónak már nem szükséges a BIOS-beállításokkal bajlódnia, illetve gondoskodni a stabil működésről. 

Mindegy egyes csomagot egyedileg tuningoltak és teszteltek a Gigabyte szakemberei, a mérnökök még stresszteszteket is végrehajtottak. Így a gyártó garantálja, hogy a kézzel válogatott Core i9-9900K CPU-k 5,1 GHz-en ketyegnek majd, minden magon. 

Az alaplap ára önmagában 999 dollár, egy Core i9-9900K pedig a készletproblémák miatt mostanában 525 dollárba kerül. A kézzel válogatott, legjobban sikerült darabok (amelyeknél biztosan kihozhatóak a legjobb teljesítmény- és tuningértékek) ára általában már az 1000 dollárt súrolja alulról. Mindennek fényében a Gigabyte által a kombóhoz javasolt 1599 dolláros vételár egészen "kedvező".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.