Hirdetés

Kiadás előtt frissült az Atari VCS konzol



|

A fejlesztők átalakították az Atari VCS-t, így az újabb, AMD Ryzen processzorral jelenik meg a piacon.

Hirdetés

Amikor megkezdődött a munka a közelgő Atari VS játékkonzolon, akkor a fejlesztők terve az volt, hogy olyan klasszikus dizájnnal felturbózott gamer-PC-t tesznek a nappaliba, amiben olcsó hardver dolgozik, 2016-os AMD Bristol Ridge processzorral. Most azonban bejelentették, hogy átdolgozták az eszközt, így a fogyasztókhoz már újabb, AMD Ryzen chipekkel szállítják a gépeket. 

Hirdetés

Természetesen azért nem szabad Threadripper szintű teljesítményre gondolni. Az Atari VCS egy beágyazott AMD Ryzen chipet kap, olyat, mint ami kézi konzolokba, mini PC-kbe és lapka jellegű gépekbe szokott kerülni. Ez viszont még így is gyorsabb és hatékonyabb, mint a használni tervezett Bristol Ridge processzor. 

Megoldott lett továbbá a 4K-s videó natív támogatása, a HDCP-támogatás DRM-videók lejátszásánál, illetve az Ethernet natív támogatása. 

Van azonban egy nagy negatívum is. Eredetileg már júliusban megkezdődtek volna a kiszállítások, most azonban eltolták ennek kezdetét 2019 végére. 

Az Atari VCS alapvetően egy kicsi és olcsó PC lesz, modern, de olcsó hardverrel, olyan házban, ami az Atari klasszikusára emlékeztet. A modern játékok mellett klasszikus árkád stílusúak is lesznek, 100-at előre telepítve adnak a géphez, amelyről a további részleteket később hozzák nyilvánosságra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.