Hirdetés

Kicsi és öntisztító táppal újított az Enermax



|

A Platimax D.F. tápegység 1200 wattos kiadásban is vihető, és mindössze 160 milliméter mély.

Hirdetés

Az Enermax bemutatta a legújabb tápegységét, a Platimax D.F.-et, amely négy eltérő teljesítménnyel vihető. Mindegyik modell 80 Plus Platinum minősítést szerzett, és teljes mértékben moduláris kábelezésű. 

Hirdetés

A DFR öntisztító technológia mellett a táp érdekessége a D.F. kapcsoló, amellyel a felhasználók manuálisan is kezdeményezhetik működés közben a táp takarítását. A széria ráadásul képes rá, hogy alacsony terhelés esetén lekapcsolja a ventilátort, ezzel csökkentve a zajterhelést. 

A tápot főként gamereknek kínálja az Enermax. A csúcsmodell 1200 wattos teljesítményre képes, ennek ellenére mindössze 160 milliméter mély. Ez azért érdekes, mert a jelenlegi, 1000 wattnál erősebb PSU-k általában 180 vagy 250 milliméteres mélységgel rendelkeznek; mindez pedig alaposan behatárolja a választható számítógépházakat. Ilyen téren tehát az Enermax jóval nagyobb szabadságot kínál. 

A DFR technológia egyébként visszafelé forgatja a ventilátort, ezzel lefújja a felgyűlt port - a funkció pedig normál működés közben is bevethető már. A táp 30-40 százalékos terhelésig néma marad. Az 1200 wattos modell mellett 1050, 850 és 750 wattos is van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.