Hirdetés

Kiderülhetett, mekkora memória kerül az MSI RTX 3070 Ti és 3080 Ti kártyáiba



|

Hivatalosnak tűnő anyagok leplezték le az új videokártyák jó néhány tulajdonságát.

Hirdetés

Valószínűleg továbbra is rengetegen vannak azok, akik már rég félretettek az Nvidia RTX 30-as szériájának egy modelljére, ám a készlethiány miatt még mindig nem sikerült megkaparintaniuk egyet közülük.

Ezért is jó, hogy az elmúlt időszakban elég sokat pletykáltak az RTX 3070 Ti-ról és 3080 Ti-ról, amelyek várhatóan enyhíthetnek majd a kialakult helyzeten, és nemrég újabb bizonyítékok érkeztek a létezésükre.

Hirdetés

A VideoCardz birtokába jutott ugyanis egy prezentáció, ami látszólag az MSI új SUPRIM szériáját mutatja be. A friss kártyák között pedig a jelek szerint bizony ott lapul az RTX 3070 Ti is, ami 8 GB-os memóriával érkezhet, illetve az RTX 3080 Ti, ami pedig már 12 GB-ossal.

Egyébként az anyag szerint a gyártó összesen két-két verziót tervez piacra dobni a 3070 Ti-ból és 3080 Ti-ból, és ugyan a felépítésükről megtudhattunk ezt-azt, sajnos pontosabb specifikációk egyelőre nem érkeztek.

A pletykák szerint egyébként május 29-én kerülhet bemutatásra a két friss hardver, és valamikor június elején már meg is érkezhetnek. Remélhetőleg hamarosan már hivatalos forrásból is érkezik tájékoztatás az újdonságokkal kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.