Hirdetés

Kiderülhetett, mikor érkeznek az RTX 40 Super videokártyák



|

Egy megbízható szivárogtató szállítja a legújabb tippet az erősebb GeForce-ok rajtja kapcsán.

Hirdetés

A legtöbb pletyka manapság egyetért abban, hogy az év végéig már semmilyen videokártyás újdonságot nem fog leleplezni az Nvidia, egy ideje viszont arról csiripelnek a madarak, hogy valamikor a jövő év során befuthatnak az eddigi RTX 40-es vasak némiképp erősebb, Super-plecsnivel ellátott variánsai.

Néhány napja egy szoftveres szivárgás utalt rá, hogy idővel visszatérhet az utoljára az RTX 20-sorozatnál alkalmazott jelölés, most pedig egy megbízható leaker szállította az információt, hogy pontosan mikor kerülhet sor a premierre.

A szóban forgó szivárogtató a hardveres kérdésekben gyakran jól értesültnek bizonyuló kopite7kimi, aki az X felületén közölte, hogy tudomása szerint a következő CES fog alkalmat adni az RTX 40 Super kártyák leleplezésére.

Hirdetés

A Las Vegas-i expó márpedig január 7. és 12. között kerül megrendezésre, vagyis ebben az esetben nem kellene sokat várni a bemutatóra. Az Nvidiáról mindenesetre már tudott, hogy jelen lesz a rendezvényen, mivel a vállalat három termet is lefoglalt magának.

Kopite7kimi október végén azt jósolta, hogy az RTX 4080, az RTX 4070 Ti és az RTX 4070 kaphatnak Super-variánst, ám az erről szóló posztban azt is megjegyezte, hogy nem 100%-osan biztos a dologban, különösen az RTX 4070 Ti erősebb kiadását illetően. Azóta viszont egy másik GPU-suttogó, MEGAsizeGPU is megszólalt, egy képet szállítva az RTX 4070 Ti SUPER logójáról, ami szerinte elég csúnyácskára sikerült.

Fontos leszögezni, hogy ezek mind csak pletykák, és hogy az Nvidia eddig semmiféle hivatalos jelét nem adta az RTX 40 Super-kiadások debütálásának, de mindannyian ismerjük a szélről és a harasztról szóló mondást, amely alapján cseppet sem kizárt, hogy végül tényleg kapunk erősebb kártyákat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.