Hirdetés

Kihívja a Gigabyte az 1550 eurós ROG Dominus alaplapot



|

Bemutatkozott a C621 Aorus Xtreme, vagyis riválist kapott az 1550 eurós ASUS ROG Dominus alaplap.

Hirdetés

Az ASUS eddig egyedüli szereplőként kínált olyan alaplapot, ami megbirkózott a Xeon W-3175X processzorral. Ennek a neve ROG Dominus, és 1550 eurós vételárával a kliensoldali piac legdrágábbja. Csak idő kérdése volt persze, hogy riválist kapjon. 

Hirdetés

A Gigabyte nemrég bemutatta a C621 Aorus Xtreme alaplapját, ami egy valódi szörnyeteg. Az energiát két 24-tűs ATX és négy 8-tűs EPS csatlakozóból kapja, 32-fázisú VRM jellemzi, amit egy akkora alumínium hűtőborda hűt, ami nem csak az alaplap felső részét, de az I/O-területet is lefedi, többek között. A PCIe slotok energiaellátását két 6-tűs PCIe csatlakozóval stabilizálja, és masszív PCH hűtőbordát is kapunk. 

A csatlakozók terén minden elképzelhető és szükséges elem megtalálható, akad továbbá PCIe 3.0 x4 vezetékeléssel négy darab M.2-22110 slot, U.2 port, nyolc SATA port, két darab 1 GbE interfész Intel I210AT és I219LM kontrollerekkel, maga az alaplap pedig abszolút tuningbarát, és erről az extra funkciók is árulkodnak. 

Egy dolog azért hiányzik, ez pedig a C621 Aorus Xtreme vételára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.