Hirdetés

Kingston SSD jár a PC World előfizetés mellé



|

Rendkívül akciónk részeként Gold előfizetőink akár a Kingston 128 GB-os microSD-kártyáját is bezsebelhetik.

Hirdetés

Január végéig még elérhető a PC World rendkívüli előfizetői akciója, amely keretén belül rendkívül kedvező összegért cserébe nem csak 12 PC World magazin, hanem egy BitDefender Internet Security éves előfizetés, egy gépre telepíthető Windows 10 Pro OEM-licenc is a tiéd lehet egy több tízezer forint értékű szoftvercsomag, valamint egy 35 százalékos kedvezményt biztosító Philips-kupon társaságában. A Gold csomagunk részeként mindezen felül két garantált terméket - egy Alfawise PME1606 okos hálózati csatlakozót, valamint egy MINISO vezetékmentes hangfalat - és egy választható harmadikat is ajándékba adunk.

Hirdetés

Most akár egy Kingston 128 GB-os High Endurance microSD kártyát, vagy egy 240 GB kapacitású Kingston A400 SATA3 SSD-t is választhatsz előfizetésed mellé mindössze 31 920 forintért.

A High Endurance microSD kártya kifejezetten extrém körülmények közötti használatra készült, így a szélsőséges hőmérsékletnek, a rázkódásnak, a víznek és a röntgensugaraknak is ellenáll, így megbízható és hosszú élettartamú megoldást kínál a fontos pillanatok rögzítésére adatsérülés, illetve adatvesztés kockázata nélkül. A 128 GB-os kapacitásnak köszönhetően pedig akár több száz, vagy ezer órányi videófelvételt is tárolhatsz egyetlen memóriakártyán.

A Kingston A400 240 GB-os TLC SSD-je pedig jelenleg hazánk egyik legnépszerűbb tárolójának számít, amely akár 500MB/s olvasási és 350MB/s írási sebességre is képes 3 éves garancia mellett. Megtetszettek az ajánlataink? További információt a pcworld.hu/elofizetes oldalon találhatsz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.