Hirdetés

Kiszivárgott az első RX 6600 XT teszt, meglepő a teljesítmény



|

Valakinek már sikerült megszereznie az AMD augusztusban debütáló kártyáját, csinált is egy benchmarkot.

Hirdetés

Május óta szivárognak az adatok az AMD Radeon RX 6600 és RX 6600 XT kártyák kapcsán, eddig azonban csak sejteni lehetett, hogy az új modellek augusztusban debütálnak majd.

A napokban viszont felkerült egy bejegyzés egy kínai fórumra (amit azóta el is távolítottak, ez pedig általában jót jelent), amiben nemcsak egy képet, hanem egy benchmark eredményt is megosztott valaki.

Hirdetés

A kártyát a Kínában népszerű Ludashi benchmark szoftverrel tesztelték, ahol 414621 pontot ért el, ezzel maga mögé utasítva az RTX 3060 Ti-t. Ez önmagában jól hangzik, de fontos hozzátenni, hogy a Ludashi a teljes rendszer teljesítményét pontozza, nemcsak a GPU-t, így simán lehet, hogy nem ugyanolyan körülmények közt lettek tesztelve a modellek (ez megmagyarázná a többi furcsaságot is a listán). 

A szivárogtató képet is posztolt a kártyáról, ami egy nem túl látványos műanyag borítást kapott. A várakozásokkal ellentétben erre a modellre két ventilátor is került, de a filléres kialakítást látva kicsi rá az esély, hogy ezzel a dizájnnal debütálnak majd az első kártyák. Akárhogy is, remélhetőleg az AMD hamarosan hivatalosan is lerántja a leplet a modellről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.