Hirdetés

Kiszivárgott fotókon az Asus ROG Phone 6



|

Az engedélyeztetés során nyilvánosságra került anyagokból több részlet is kiderült az Asus új gamer mobiljáról.

Hirdetés

A hónapok óta áramló pletykák után az Asus nemrég megerősítette, hogy július 5-én leplezi le a 2018 óta futó ROG Phone gamer mobilok legújabb generációját, a ROG Phone 6-ot, amely már egy 165 Hz-es kijelzőn kelti életre a játékokat.

A bemutatóhoz közeledve pedig új részletek láttak napvilágot a telefon kapcsán, ám ezúttal nem az Asus, hanem a kínai forgalmazás engedélyezéséért felelős Ipari és Informatikai Minisztérium (MIIT) nyilvántartásának jóvoltából.

Hirdetés

A minisztérium adatbázisában ugyanis már regisztrálásra került a ROG Phone 6, így nem csak a készülék fő tulajdonságai, de néhány fotó is kiszivárgott róla. Az Asus új gamer üdvöskéjében a Qualcomm abszolút csúcskategóriás Snapdragon 8+ Gen 1 SoC-ja dolgozik, AMOLED kijelzője az elődhöz hasonlóan 6,78 hüvelykes, mérete és súlya pedig ugyancsak megegyezik a ROG Phone 5-ével (172,8 x 77,3 x 10,3 mm, 239 g).

A MIIT regiszterében felbukkant készülék 18 GB LPDDR5 RAM-ot és 512 GB-nyi UFS 3.1 tárhelyet kapott, amiből arra következtethetünk, hogy valójában a zászlóshajó ROG Phone 5 Ultimate utódját vették lajstromba a kínaiak. Ami a kamerát illeti, az adatokból kiderül, hogy a ROG Phone 6 5x-ös optikai zoommal támad majd. Az ár sajnos továbbra is rejtély, ám már nem kell sokat várni a hivatalos leleplezésre, hamarosan pedig mi is tesztelni fogjuk a készüléket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.