Hirdetés

Kiszivárgott fotón az ASUS RTX 3090 Ti



|

Képen is megcsodálhatjuk az Nvidia új fenevadát.

Hirdetés

Májusban kapott szárnyra a pletyka, hogy az Nvidia már javában dolgozik a GeForce RTX 3090-es csúcskártyája erősebb, Ti- változatán, ám lassan vége az évnek, és még mindig nem leplezték le az új csúcsragadozót.

Nemrég viszont egy szivárgás arra utalt, hogy január 27-én debütálhat a kártya, most pedig egy fotó is felbukkant az interneten, amelyen állítólag az ASUS által gyártott verzió doboza látható. Az IT Home-által megosztott felvétel nem sokat hagy a képzeletnek, a bal szélen ott díszeleg maga a TUF RTX 3090 Ti.

Hirdetés

A fotó alapján kiszúrható, hogy a tripla ventilátoros rendszernél több  lapátot alkalmazott a tajvani gyártó, az ASUS alap TUF RTX 3090-esén ugyanis csak 3X9 lapát van, míg itt 3X11.

Ami a specifikációkat illeti, ezek tekintetében továbbra is a korábbi pletykákra támaszkodhatunk: GA102-es Ampere GPU, 10752 mag, 24GB GGDR6X memória, 384 bites memóriabusz, 1560 MHz base clock és 1860 MHz boost clock jellemezheti az RTX 3090 Ti-t.

Az újdonság leleplezésére leghamarabb az Nvidia CES 2022-es műsorán kerülhet sor, amit január 4-én, délután 5 órakor tartanak a zöldek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.