Hirdetés

Kiszivárogtak a GeForce GTX 1070 Ti specifikációi



|

Elvileg október 26-án mutatkozik be az NVIDIA legújabb videokártyája.

Hirdetés

A TechARP meg nem nevezett forrásokból, de megszerezte az NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti kiszivárgott specifikációit. Ha minden a terv szerint alakul, akkor a videokártya október 26-án mutatkozik be, és november 2-án már kapható lesz. 

Hirdetés

Elvileg 429 dollár lesz a grafikus vezérlő ajánlott végfelhasználói ára, azonban a pontos összeget nehéz megtippelni. Ha a bányászok erre is rákattannak, akkor jóval magasabb is lehet. 

A várakozásoknak megfelelően a GP104-es lapkára építő GTX 1070 Ti összesen 2432 CUDA maggal dolgozik, 152 TMU és 64 ROP-egység mellett. 

Az alap órajelet 1607 MHz-re emelik, a boost melletti órajel nem változik, marad 1683 MHz. A nagyobb teljesítmény ezúttal nagyobb, 180 wattos fogyasztást jelent, vagyis éppen a GTX 1080 szintjére értünk. 

A GTX 1070 Ti teljesítményben nagyon közel lesz a GTX 1080-hoz, és az NVIDIA reményei szerint borsot tör az AMD orra alá az újdonság. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.